Účinky Morského Kolagénu Bionutrian

Či športujete, či chcete spraviť niečo pre svoje zdravie, vyriešiť nejaký akútny problém, alebo chcete vyhladiť svoju pleť, či zlepšiť životosprávu, výhody z užívania morského kolagénu Marine Collagen + Vitamin C značky Bionutrian zažije každý z Vás.
Náš 100% čistý hydrolyzovaný rybí kolagén obohatený vitamínom C Vám pomôže s množstvom zdravotných a kozmetických problémov.
Predstavujeme Vám kvalitu zo Švajčiarska, a to hneď v dvoch formách – ako prášok a vo forme kapsúl.

Morský kolagén zlepšuje činnosť kĺbov

Zlepšuje činnosť kĺbov a zmierňuje ich bolesť

Kolagén sa nachádza v každom spoji na tele a je dôležitý pri každom pohybe. Je to lepidlo, ktoré telo drží pohromade. Tvorí výplň a podporu, vďaka ktorej sa pri pohybe naše kosti o seba netrú. Kolagén je dôležitá kĺbová výživa a prevencia artrózy.

morský kolagén vyživuje chrupavky

Vyživuje chrupavky, svaly, šľachy a spojivové tkanivá

Kolagén výrazne prispieva k správnej funkčnosti pohybového aparátu, keďže je to základná stavebná hmota šliach, chrupaviek a väziva. Jeho úlohou je udržovať spojivové tkanivá dostatočne pevné, aby dokázali správne plniť svoju funkciu.

morský kolagén spomaľuje starnutie

Spomaľuje starnutie

Kolagén tvorí až 70% kože a iba výživou zvnútra dokážete zvýšiť hustotu kolagénu v koži. Až keď sú kolagénové vlákna v dermálnej vrstve znovu obnovené, následne aj Vaša pleť bude vypnutejšia, hladšia a elastickejšia.

morský kolagén posilňuje vlasy, zuby a nechty

Posilňuje vlasy, nechty, zuby, ďasná

Existujú tri veci potrebné pre zdravý rast vlasov a nechtov: keratín, kolagén a minerály. Vlasy  a nechty človeka s dostatočnou zásobou kolagénu sú pevnejšie a viac vyživované. Rovnako kolagén tvorí štruktúru zubov ako aj štruktúru ďasien a čeľuste.

morský kolagén pomáha predchádzať osteoporóze

Pomáha predchádzať osteoporóze

Kolagén pomáha liečiť závažné stavy osteoporózy. Až 90% kosti je tvorenej kolagénom. Rovnako Vám náš kolagén môže pomôcť pri regenerácii po úrazoch a zlomeninách. Štúdie dokazujú, že užívaním kolagén peptidov sa zvyšuje hustota kostnej hmoty.

morský kolagén mierňuje celulitídu a strie

Zmierňuje celulitídu a strie

Celulitída je kombinácia „príliš veľa tuku a málo kolagénu“. Štúdie dokazujú, že doplnenie hydrolyzovaného kolagénu vedie k zlepšeniu stavu kože na stehnách ako aj k celkovému zlepšeniu vzhľadu pokožky u žien trpiacich celulitídou.

morský kolagén podporuje v tele trvorbu koalgénu

Podporuje v tele prirodzenú tvorbu kolagénu

Výživový doplnok Marine Collagen + Vitamin C značky Bionutrian je živý, bioaktívny kolagén. Takže dochádza nielen k doplneniu kolagénu do tela a k ochrane už existujúceho kolagénu, ale aj k aktivácii tvorby vlastného kolagénu.

morský kolagén zlepšuje trávenie

Zlepšuje trávenie

Kolagén je hlavnou súčasťou buniek, ktoré tvoria podpornú sieťovinu črevnej steny, preto je kolagén nevyhnutný pre zdravie čriev. Pri nedostatku kolagénu v črevnom tkanive dochádza k riziku črevných porúch vrátane zápalového ochorenia čriev, celiakie a syndrómu deravého čreva.

 
 

Prémiový – 100% čistý – bioaktívny – hydrolyzovaný rybí kolagén – švajčiarskeho pôvodu – obohatený vitamínom C – laboratórne testovaný – bez GMO – bez lepku – bez laktózy – bez prísad – s najnižšou molekulovou hmotnosťou peptidov na trhu pre lepšie vstrebávanie