Chrumkavý syr do vačku Irský Cheddar & Čierne korenie
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Írske syry pravidelne vyhrávajú ceny na medzinárodných súťažiach a tento chrumkavý írsky čedar u nás zvíťazil na plnej čiare! Írsko má ideálne podmienky na chov kráv vďaka svojim nekonečným zeleným pastvinám. Vzali sme teda kvalitný írsky cheddar s jeho špecifickou plnou chuťou, šetrne ho usušili špeciálnym procesom a pridali drvené čierne korenie. Koľko? Predsa tak akurát, aby to bolo jemne pikantné, ale stále vynikla chuť syra. Výsledkom je extra chrumkavý snack do vrecka plný bielkovín a vápnika. Neobsahuje nič iné ako írsky čedar a čierne korenie, je teda bez pridaných umelých látok a navyše prirodzene bezlepkový. Praktické balenie sa zmestí do vrecka, takže si svoju desiatu či olovrant môžete dopriať na cestách alebo po návšteve fitka.
-
zdroj vápnika
-
vysoký obsah bielkovín
-
100 % írsky cheddar
-
extra chrumkavý
-
skvele chutí samotný, do šalátov alebo polievok namiesto krutónov
Chrumkavý cheddar s čiernym korením obsahuje zložky, ktoré majú prospešný vplyv na náš organizmus:
-
Vápnik: je kľúčový minerál pre telo, prispieva k udržaniu normálneho stavu kostí a zubov, podporuje normálnu funkciu svalov, nervovej sústavy a prispieva k normálnej zrážanlivosti krvi.
-
Čierny korenie: podporuje normálne trávenie, má antioxidačné a protizápalové účinky a prispieva k normálnej funkcii dýchacieho systému.
Zloženie: syr cheddar 98 % (pasterizované kravské mlieko, jedlá soľ, mliekárenské kultúry, mikrobiální syridlo), čierne korenie 2 %. Tuk v sušine syra min. 51 %
Výživové údaje na 100g:
| Energetická hodnota | 2430.0 kJ / 580.51 kcal |
| Tuky | 45.0 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 29.0 g |
| Sacharidy | 5.4 g |
| z toho cukry | 0.0 g |
| Vláknina | 2.2 g |
| Bielkoviny | 39.0 g |
| Soľ | 2.7 g |
Dodatočné parametre
| Kategória: | Ovocie, oriešky a čoko |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.02 kg |
| EAN: | 8595685235059 |
| Intolerancia: | Bez lepku, Extra proteín |
| Hmotnosť: | 20 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
